O-3 TEM Otoyolu Bağcılar mevkii İkitelli istikametinde, karşıdan karşıya geçmek isteyen bir vatandaş, seyir halindeki iki aracın çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Kaza, Bağcılar O-3 TEM bağlantı yolu İkitelli istikametinde, gece saat 00.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, yoldan karşıya geçmeye çalışan Cemal Şahin (60) isimli vatandaşa, ilk olarak İkitelli istikametine giden kimliği belirlenemeyen 34 NZH 89 plakalı otomobil, ardından da 34 ZN 0754 plakalı otomobil hızla çarptı. Kazayı gören diğer sürücüler tarafından olay yerine polis ve sağlık ekipleri çağrıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı vatandaşa müdahalede bulundu. Yapılan müdahalelere rağmen Cemal Şahin olay yerinde hayatını kaybetti. Şahin’in cesedi polis ekipleri tarafından yoldan kaldırılarak, adli tıp kurumuna götürüldü.

Kazayı gören Selim Baltacı, ”Köprünün altından karşıya geçiyordum. Küt diye bir ses geldi. Ne olduğunu anlayamadım. Hemen olay yerine koştum. Yuvarlana yuvarlana bir şey geliyordu. Bir baktım adam hayatını kaybetmiş. İki araç kazaya karışmış, bir araba sanırım vurmuş diğeri de altına almış. Öyle tahmin ediyorum ki, ikisinin de ifadesini polisler aldı” dedi.

Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlatırken, kazaya karışan araç sürücüleri gözaltına alınarak, sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü.