Çekmeköy’de üç gün önce kaybolan Ant Sekban’ın son görüntüleri ortaya çıktı. Arkadaşları ile birlikte okulda eğlenirken görüntülenen Ant, neşeli tavırları ile dikkat çekiyor.

Çekmeköy’e bağlı Reşadiye Köyünde 26 Aralık Cuma günü kaybolan lise öğrencisi olan 16 yaşındaki Ant Sekban’ın ailesinin bekleyişi sürüyor. Lise öğrencisi olan Ant Sekban’ın en son minibüsle okuldan döndüğü ve evlerinin bulunduğu sokak başında görüldüğü öğrenildi. Çevrede bulunan güvenlik kameralarının kayıtları incelenmek üzere toplandı. Güvenlik kamera kayıtlarını inceleyen aile yakınları lise öğrencisi Ant Sekban’ın servis aracından indikten sonra cadde üzerinden geçen şüpheli bir araç tarafından kaçırabileceğini iddia etti.

Ant’ın Amcasının oğlu Sinan Sekban, "Ant okuldan çıkıyor 5 minibüsü ile geliyor. Arkadaşları da köy içinden 5 minibüsüne bindiğini söylüyor. Ant evin sokağında 15 metrelik mesafeden kayboluyor. Kaçırıldı mı, kayıp mı oldu hiç bilgi yol elimizde. Şu anda beklemekten başka hiçbir şey yapamıyoruz. Emniyet, jandarma ve diğer kurumlar Ant’ı arıyor. İlk gün kendi çabalarımızla aradık ama bir bulguya rastlayamadık. Görenlerin ilgili birimlere haber vermesini istiyoruz. Zaten hava şartlarından dolayı aramalara ara verildi" dedi.

Lise öğrencisi Ant, son kez arkadaşları tarafından görüntülendi. Görüntülerde arkadaşları ile birlikte eğlenen Ant, neşeli tavırları ile dikkat çekiyor.