KARAMAN’da polis memurunun kullandığı otomobil yoldan çıktı, ağaçların üzerinden uçtu, tarlada takla atarak durabildi. Mucize kazada şans eseri ölen olmazken, 1 polis memuru eşi ve 15 aylık bebekleri yaralandı.
Edinilen bilgilere göre kaza Karaman’ın Kazımkarabekir İlçesi çıkışında meydana geldi. Siirt Kurtalan’da olarak şark görevi yaptığı öğrenilen Polis Memuru 32 yaşındaki Veli Uçtu, bu sabah memleketleri Kayseri’den eşi Aysun (32) ve 15 aylık oğulları Emir ile 34 DL 5653 plakalı otomobile binerek Mersin’e tatile gitmek üzere yola çıktı. Polis memuru Veli Uçtu, Karaman’ın Kazımkarabekir İlçesine yaklaştığında direksiyon hakimiyeti kaybederek önce şarampole, oradan da ağaçların üstünden tarlaya uçtu. Kazada otoda bulunan aile yaralandı. Yaralılar kaza yerine gelen 2 ayrı Ambulans ile Karaman Devlet Hastanesine kaldırıldı.


KAZADA OYUNCAKLAR AĞAÇ DALLARINDA KALDI


Yaralıların tedavisi devam derken, polis kaza yerinde ölçümlerini yaptığı sırada polis memuruna ait silahı ve özel eşyaları muhafaza altına aldı. Kazada yaralanan minik Emir’in oyuncak çantası ise ağaç dallarında takılı kaldı. Kaza yerinde bulunan vatandaşlar ağaçlara çıkarak dallarda takılı eşyaları indirdi. Polislerin kaza yerinde inceleme yaptığı sırada meslektaşlarına ait telefon çalması üzerine babası ile görüşen bir polis memuru da “Oğlunuz bir kaza geçirdi. Şimdi hastanedeler ama korkulacak bir durum yok. Merak etmeyin.”dediği öğrenildi.