Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde meydana gelen ve araç içi kamerasınca saniye saniye görüntülenen öğrenci servisi kazasından yaralı kurtulan öğrencilere belediye başkanı oyuncak hediye etti. Belediye, ayrıca öğrencilere psikolojik destek verecek.

Geçen pazartesi günü Dursunbey Çınarlıpınar mevkiinde öğrenci servisi şarampole uçmuş, 13 öğrenci kazayı hafif yaralı olarak atlatmıştı. Aailelerin büyük panik yaşadığı kazanın ardından Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Sosyal Hizmetler Müdürlüğü yetkililerine talimat vererek, kazazede öğrencilerin ziyaret edilmesini istedi. Ziyarete İlçe Milli Eğitim Müdürü Ümit Gökdemir, Sosyal Himetler Müdürlüğü yetkilileri, İmam Hatip Ortaokulu öğretmenleri katıldı. Kazaya karışan öğrencileri evlerinde tek tek ziyaret eden heyet, Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan’ın hediyelerini öğrencilere teslim etti.

Kazada çok korkan öğrencilere psikologlarca terapi hizmeti verileceğini belirten Gökdemir, bu konuda öğrenci velilerini bilgilendirdi. Gökdemir, “Adaören Mahallesi’ndeki 13 öğrencimizi ziyaret ettik. Belediye başkanımızın desteği ile öğrencilerimizin hepsine hediyeler verdik. İnşaallah bir daha bu tür kazalar olamaz. Ben kazada yaralanan öğrencilerimize acil şifalar diliyorum” dedi.