Antalya’nın Kemer ilçesinde sosyal paylaşım sitesinde "ömür dediğin ne ki bak bitti bile" notunu yazdıktan sonra kayıplara karışan gencin bulunması için tüm ilçe seferber oldu.

Edinilen bilgiye göre, bir süredir maddi sıkıntı yaşayan Kaan Yıldırım (19),

dün "ömür dediğin ne ki bak bitti bile" notunu yazdıktan sonra kayıplara karıştı. Oğlunun sosyal paylaşım sitesinde paylaştığı en son fotoğraftaki aracın kiralık olduğunu tespit eden baba Muharrem Yıldırım, aracın aylardır oğluna kiralandığını öğrendi. Yapılan araştırmaların ardından polis ekiplerince otomobilin bulunduğu yer üzerindeki GPS cihazı sayesinde tespit edildi. Kemer Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 07 FLH 37 plakalı kiralık otomobili Çalıştepe yolundaki seyir noktasında kilitli halde buldu.

ARAMALAR SONUÇ VERMEDİ

Çevrede yapılan aramada, Kaan’ın izine rastlanılamadı. Geniş çaplı arama için Antalya’dan gelen AFAD arama kurtarma ekibi, Muharrem Yıldırım’ın işyeri arkadaşları ve komşuları, Kaan Yıldırım’ın arkadaşlarından oluşan kalabalık bir grubun aramalarından da bir sonuç alınamadı.

“ŞAŞKINLIK İÇİNDEYİM”

Muharrem Yıldırım, oğluyla hiçbir sorunları olmadığını, oğullarına baskı yapmadan büyüttüklerini belirterek, aylardır kiralık otomobil kullandığını ve bazı kişilerden borç para istediğini yeni duyduğunu ve şaşırdığını söyledi. Yıldırım, oğluyla yaptığı son telefon görüşmesini de şöyle anlattı:

"Tekirova’dan, Kemer’e dönüyordum birisi beni aradı ve Kaan çok sıkıntılı bir bakar mısın dedi. Ben de telefonla aradım ‘Kaan neredesin’ diye sordum, ‘Bir yerde oturuyorum’ diye cevap verdi. ‘Hayırdır nerede oturuyorsun, kiminle oturuyorsun’ diye sordum. ‘Deli oğlan tek başına oturma, benim sana ihtiyacım var’ dedim. ‘Baba seni çok seviyorum’ dedi ve küt diye kapattı. Zaten sıkıntıya sokan yer burası internete yazdığı ve telefonda söylediği sıkıntı. Yoksa hepimiz gençlikte hepimizin çekip gitmişliği vardır. Şimdi benim yüreğimi sıkan, annesi orada kriz geçiriyor, bütün aradığım -kişiler- herkes sıkıntılı" diye konuştu.

Genci arama çalışmalarının devam ettiği öğrenildi.