Karabük’te genç kızlara sarkıntılık eden ve 2 polisi yaralayan şahsı vatandaşların linç girişiminden emniyet güçleri kurtardı.

İddiaya göre, Kemal Güneş Caddesi üzerinde Volkan Arif Ö. (35), iki genç kıza sarkıntılık etti. Genç kızların duruma tepki göstermesi üzerine şahıs kızlara yumruk attı. Bunun üzerine kızlar Güven Kavşağında görevli trafik polisine durumu şikayet etti. Polisin şahsın yanına giderek uyarması üzerine Volkan Arif Ö. bu sefer trafik polisine yumruk attı. Bu sırada vatandaşlar ve bir başka trafik polisi şahsı yere yatırarak etkisiz hale getirerek kelepçe takmaya çalıştı. Şahsın direnmesi sonrası diğer trafik polisi de yaralandı. Trafik polisi şahsı bölgeden uzaklaştırmaya çalıştığı sırada toplanan kalabalık şahsı linç etmeye çalıştı. Vatandaşların yumruk ve tekmelerine mahruz kalan Volkan Arif Ö.’yü linç edilmekten polisler güçlükle kurtardı.

Volkan Arif Ö. gözaltına alınarak 3 Nisan Karakoluna getirilirken, darp edilerek yaralanan 2 polis ve genç kızlar ambulansla KBÜ Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Çenesine darbe alarak yaralanan polis memuru taburcu edildikten sonra şikayetçi olmak üzere 3 Nisan Karakoluna geldi.

Kendilerine sarkıntılık yapılan 17 yaşındaki iki genç kız ise Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince ifadeleri alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.