Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde bulunan açık oto pazarındaki bir köftecide çıkan kavgada, aynı aileden iki kişi silahla vurularak yaralandı.

Alınan bilgiye göre Başiskele ilçesi Vezirçiftliği Mahallesi’nde bulunan açık oto pazarı içinde faaliyet gösteren bir köftecide oturan ve aynı aileden olduğu öğrenilen Hacı K., Mehmet Şirin K., Faruk K. ve Hatip K. henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle birlikte Hacı K. ile Mehmet Şirin K. silahla Faruk K. ile Hatip K’yi yaraladı. Yaralanan Faruk K. ile Hatip K. kanlar içinde yerde kalırken Hacı K. ile Mehmet Şirin K. olay yerinden kaçtı.

İşletme sahibinin haber vermesiyle olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılardan Faruk K. ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesi’ne, Hatip K. ise İzmit Seka Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hatip K.’nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken 4 kurşunla yaralanan Faruk K. ilk müdahalesinin ardından Derince Eğitim Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri köftecide incelemelerde bulundu. Yaşanan olay nedeniyle iş yerinde de maddi hasar meydana geldi. Olayı gerçekleştiren zanlılar Hacı K. ile Mehmet Şirin K. polis ekipleri tarafından Başiskele’de yakalanarak gözaltına alındı. Polis ekipleri konuyla alakalı soruşturma başlattı.