Zonguldak’ın Kdz.Ereğli ilçesinde kontrolden çıkan TIR’ın istinat duvarına çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, Zonguldak-Ereğli karayolu Delihakkı Soğanlı Rampaları mevkisi 38. kilometrede meydana geldi. Zonguldak’tan Kdz. Ereğli ilçesine seyir halinde olan Burhan A. (34) yönetimindeki, 34 EY 9691 plakalı TIR, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, yol kenarındaki istinat duvarına da çarparak devrildi. Kazayı gören diğer araç sürücülerinin yardımıyla araçtan yaralı olarak çıkartılan Burhan A., olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Öte yandan, yolun orta kısmında kalan dorse nedeniyle trafik kontrollü olarak bir müddet tek şeritten verildi. TIR’ın kaza yapmasına ise, solama yaparak karşı şeritten ilerleyen ve plakası alınamayan bir otomobilin neden olduğu ileri sürüldü.

Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken kazayla soruşturmanın sürdüğü belirtildi.