Bursa’nın Yenişehir ilçesine bağlı Burcun köyü sakinleri, İlçe Jandarma Komutanlığı’nda görev yapan askerlere, Afrin’de savaşan askerler onuruna yemek verdi.

Burcun köyü Muhtarı Hayri Alper ve köylüler tarafından İlçe Jandarma Komutanlığı’nda verilen yemeğe ilçe protokolü katıldı. Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, “Afrin’de Zeytin Dalı Harekâtı’nda mücadele veren askerlere destek olmak, ilçe protokolü ile askerlerimizi bir araya getirerek birlik ve beraberliğimize vurgu yapmak maksadıyla bu yemeğe katıldık. Bu anlamlı organizasyonu düzenleyen Burcun köyü muhtarımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yemeğe Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu, Garnizon Komutanı Albay Hakan Cirit, Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Yenişehir Cumhuriyet Başsavcısı Veysi Oktay, İlçe Jandarma Komutanı Üstteğmen Burak Dural, İlçe Emniyet Müdürü Bülent Albayrak Muhtarlar Derneği Başkanı Enver Zengin, Ziraat Odası Başkanı Sadi Aktaş, Bursa Yenişehirliler Derneği Başkanı İsmail Eroğlu, muhtarlar ve askerler katıldı.