Küçükçekmece’de uyuşturucu madde satıcılarına yönelik operasyon düzenlendi. Çok miktarda uyuşturucu maddenin ele geçirildiği operasyonda 5 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 19 Aralık’ta uyuşturucu maddelerin satış, dağıtım ve üretiminin engellenmesine yönelik operasyon düzenledi. Polis, İnönü Mahallesi’nde bulunan bir bar ve yakınındaki araçta yaptığı aramada toplam 120 gr esrar, 62 adet ecstasy, 1 adet bıçak, 1 adet 100 TL, 1 adet 200 TL, sahte para ele geçirdi.

Polis, 20 Aralık’ta Cennet Mahallesi ve Yeşilova Mahallesi’nde iki adrese düzenlediği operasyonda ise 594 gram esrar madde, 2 kilo 10 gram uyuşturucu madde olduğu değerlendirilen ot, 1 adet hassas terazi, 150 TL para, uyuşturucu madde ambalajlanmasında ve sarımında kullanılan alüminyum folyo, şeffaf poşet ve jelatin ile çarşaf diye tabir edilen sigara kağıdı ele geçirildi.

Yapılan operasyonlarda A.Ç. (54), R.Ç. (36) ve A.Y.(14), T.B. (55) ve E.U. (23) isimli şüpheliler gözaltına alındı. Gözaltına alınanlardan A.Ç. ve T.B. emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.