Karaman Merkez Rauf Denktaş Mahallesi’ndeki 251. sokakta hız kurallarına uymayan sürücüler vatandaşların korkulu rüyası oldu. Yolda hızla seyreden duyarsız sürücüler, vatandaşları adeta kazalarla burun buruna getiriyor. Yolu kullanan vatandaşlar, hızla seyreden duyarsız sürücüler nedeniyle büyük korku yaşıyor.

Can güvenliklerinin korunması için yola kasis yapılmasını istediklerini ifade eden vatandaşlar: “Duyarsız sürücüler bu yolda hız yapıyor. Araçların sık sık kullandığı bu sokakta, haddinden fazla kaza meydana geliyor. Herhangi bir kazanın yaşanmaması ve can güvenliğimiz için sokağımıza kasis istiyoruz. Sokakta tüm önlemlerin alınması için yetkilileri göreve davet ediyoruz” dediler.

BİR KAZADA DÜN MEYDANA GELDİ

Olay dün saat 20.00 sıralarında Rauf Denktaş mahallesi 251. sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 70 AH 007 plakalı motosiklet ile 70 DF 617 plakalı otomobil sokakta çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle yere savrulan motosiklet sürücüsü yaralandı. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Yaralı motosiklet sürücüsü yapılan ilk müdahalelinin ardından olay yerine gelen ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.