Antalya’nın Manavgat ilçesinde hurda ve atıl vaziyetteki araçlar İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ve Manavgat Belediyesi zabıta görevlileri tarafından bulundukları yerden kaldırıldı.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, araçların Manavgat’ta meydana gelebilecek hırsızlık, kundaklama ve benzeri olaylara konu olabilecekleri, ayrıca uyuşturucu ve uçucu madde kullanan şahısların bu araçları uyuşturucu kullanımı ve barınma amaçlı kullanabilecekleri, bunun önüne geçilebilmesi amacıyla böyle bir uygulamanın gerçekleştirildiği bildirildi.

İlçenin değişik noktalarında emniyet müdürlüğü sorumluluk bölgesinde bulunan 10 hurda araç, bulundukları yerden yediemin otoparklarına çekici ile çekilirken, 5 aracın da sahiplerine ulaşılarak kaldırılmasının sağlandığı kaydedildi.

Öte yandan İlçe Emniyet Müdürlüğü sorumluluk bölgesinde son bir hafta meydana gelen 7 işyerinden hırsızlık olayının şüphelileri A.T ve A.S’ın görevli ekipler tarafından çaldıkları 2 LCD televizyon ve 1 dizüstü bilgisayar ile yakalandıkları bildirildi. Şüphelilerin emniyetteki sorgularının ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Alanya Cezaevi’ne teslim edildikleri açıklandı.