Manisa Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından son bir ayda düzenlenen 82 uyuşturucu operasyonunda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildiği ve 114 şüpheli şahsın yakalandığı bildirildi.

Manisa Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde son bir ay içerisinde Manisa Emniyet Müdürlüğü görevlilerince il merkezi ve ilçelerde uyuşturucu madde ticareti yapan ve uyuşturucu madde kullanan şahıslara yönelik yapılan toplam 82 operasyonda 144 şüpheli şahsın yakalandığı öğrenildi. Şahısların yapılan üst ve yakalandıkları mahallerde yapılan aramalarda, paketlenmiş ve içime hazır 3 bin 600 fişek esrar maddesi, 4 bin 835 adet Bonzai, 242 adet Ecstasy ve bir miktar Crack (Kokain) uyuşturucu madde yakalandığı açıklanırken, şüphelilerin de adliyeye sevk edildikleri bildirildi.

Manisa Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Manisa halkının huzur ve güvenliği için Manisa Polisi olarak insanlarımızı öldüren zehir tacirleriyle mücadelemiz aralıksız devam edecektir” ifadelerini de yer verildi.