Manisa şehir merkezi ve ilçelerinde meydana gelen trafik kazaları, İl Emniyet Müdürlüğü’nün MOBESE kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Çoğu, motosiklet sürücülerinin dikkatsizliğinden kaynaklanan kazalar “Bu kadar da olmaz” dedirtiyor.

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü, MOBESE kameralarına yansıyan ilginç görüntüleri basın mensuplarıyla paylaştı. Manisa’nın İzmir Caddesi üzerinde direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, 3 araca çarptıktan sonra durabildi. İzmir caddesi üzerindeki bir diğer kazada, geri manevra yapmak isteyen bir sürücü, aracının arkasında yoldan karşıya geçmek isteyen yaşlı bir çifte çarptı. Manisa Lisesi kavşağında meydana gelen kazada kontrolsüz olarak yola çıkan sürücü, yolun kenarında park halindeki hurda motosikletine çarpıyor.

Manisa Manolya Meydanı Merkez kavşağında ise 3 kaza meydana geldi. İlk olarak bir otomobil, karşıdan karşıya geçmek isteyen yaşlı bir adama çarpıyor. Kazanın etkisiyle adam savruluyor. Motosiklet kazasında ise yine başka bir yaşlı adam savrulurken, motor refüje çıkarak son anda duruyor. Kavşaktaki 3’üncü kazada, ışıklarda hareket etmek üzereyken direksiyon hakimiyetini kaybeden motosiklet sürücüsü yere düşüyor.

Manisa’da MOBESE kameralarına birçok kaza daha yansırken, son olarak Turgutlu İlçesinde Ankara Yolu Eski Garaj Kavşağı meydana gelen kaza ölümle sonuçlandı. Direksiyon hakimiyetini kaybeden araç sürücüsü, ters yöne süratli bir şekilde girerek, ışıklarda bekleyen motosiklet sürücüsüne çarpıyor. Çarpmanın şiddeti ile motosiklet sürücüsü olay yerinde hayatını kaybediyor.