Nevşehir’de meydana gelen trafik kazasında yaralanan 19 kişiden 10’u tedavi gördükleri hastanelerden taburcu edildi. Nevşehir ve Kayseri’deki çeşitli hastanelerde tedavileri süren yaralılardan 3’ünün ise hayati tehlikesi sürüyor.

Acıgöl-Nevşehir karayolunda öğretmenleri taşıyan servis minibüsüyle yolcu otobüsünün çarpıştığı kazada yaralanan ve Nevşehir ve Kayseri’deki çeşitli hastanelerde tedavi altına alınan 19 kişiden 10’u taburcu edildi. Kazada yaralananlardan 3’ünün Kayseri Tıp Fakültesi ve Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 4’ünün Nevşehir Devlet Hastanesi ve 3’ünün ise özel hastanelerdeki tedavileri sürüyor. Yaralıların vücutlarının çeşitli bölgelerinde kırıklar olduğu ve bazılarının yoğun bakım ünitesinde tutulduğu öğrenildi.

Bu arada kazadan annesi öğretmen Fakiye Koputan ile birlikte yaralı kurtulan ve hayati tehlike kaydı ile Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen 8 yaşındaki Bahar Mucize Koputan’ın durumunun ciddiyetini koruduğu ve Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne sevk edildiği bildirildi.