Adana’da sigortacı koca, Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Yabancı Diller Yüksekokulu’nda öğretim görevlisi eşinin, kendisini 20 yaşındaki Senegal uyruklu öğrencisiyle aldattığı iddiasıyla boşanma davası açtı.

Sigorta şirketi sahibi C.B. (38) evliliklerinde bir sorun bulunmadığı halde Çukurova Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu’nda öğretim görevlisi eşi, 2 çocuğunun annesi E.B’yi (37) takibe aldı. İddiaya göre, C.B. eşinin maillerini kontrol ettiğinde evlerine ders çalışmaya gelen Senegal uyruklu H.C. (20) ile birbirlerine aşk mesajları gönderdiklerini belirledi.

C.B. gittiği Çukurova Üniversitesinde de, iddiaya göre eşinin sevgilisi olduğu ileri sürülen H.C.’nin, bazı arkadaşları tarafından cinsel içerikli görüntü ve fotoğraflarını internete sızdırma bahanesiyle tehdit edildiğini duydu.

C.B. görüştüğü eşinin Senegalli öğrenci ile aşk yaşadığını itiraf etmesi üzerine boşanma davası açtı. Ayrıca ÇÜ Rektörlüğü’ne de öğretmen- öğrenci ilişkisi hakkında suç duyurusunda bulundu.

Sigortacı C.B. dilekçesinde, eşi E.B.’nin üniversite binası içerisinde yer alan odasında ve tuvaletlerde öğrencisi H.C. ile cinsel ilişkiye girdiklerini ileri sürdü. C.B., eşinin ilişki yaşadığını iddia ettiği yabancı öğrenci ile eşinin babası M.S.B. tarafından da ölümle tehdit edildiğini iddia ederek suç duyurusunda bulundu.

İhanetle suçlanan E.B. de eşi C.B.’ye boşanma davası açtı. E.B. ayrıca, eşinin görev yaptığı üniversiteye gelerek kendisine şiddet uyguladığını iddia ederek uzaklaştırma kararı aldırdı.

Çiftin boşanma davası önümüzdeki günlerde görülecek.