Bursa’nın İnegöl ilçesinde, öğrenci servisi ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden lise öğrencisi için okulunda anma töreni düzenlendi. Öğrencinin yakınları törende göz yaşlarına boğuldu.

Dörtçelik Endüstri Meslek Lisesi’nde düzenlenen törene Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, kazada hayatını kaybeden Ömer Celal’in ailesi ve öğrenciler katıldı. Kur’an-ı Kerim okunmasının ardından bir konuşma yapan Okul Müdür Vekili Sedat Paslı, “Trafik kazası neticesinde öğrencimizin aramızdan ayrılması hepimizi üzmüştür. Ailesine ve arkadaşlarına başsağlığı ve sabır, öğrencimize Allah’tan rahmet diliyoruz” dedi.

Ömer Celal’in sınıf arkadaşı Ali Öztürk ise, “4 yıldan beri arkadaşız. Bayramda kurban bile onun için kesildi. Güler yüzlüydü. Kimseye karışmaz, kimseyle tartışmazdı. Bayram üzeri bir düğüne katılmıştık. Gelin çiçeğini istemişti. Fakat alamadı çiçeği. Damat, ‘Ömer, bir iki gün sabret, o zaman çiçeği veririz’ dedi. Ömer de dedi ki, ‘Nereden biliyorsun, belki de yarın sabah öleceğim’. Çok üzgünüm. Allah’tan ona rahmet diliyorum” şeklinde konuştu.

Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican da, acılı aileye taziyede bulundu. Öğrencinin atölyedeki sırasına çiçek ve fotoğrafı konulurken, yakınları ve sınıf arkadaşları göz yaşlarına boğuldu.