Fatih ve Bayrampaşa’da suç ortakları bir kadını kullanarak etkiledikleri vatandaşları çıkardıkları kavga sırasında gasp eden biri kadın 5 kişi yakayı ele verdi.

Olay, 20 Ekim’de Fatih’te ve 15, 21 Eylül’de Bayrampaşa’da meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir kadın yoldan geçen vatandaşları çeşitli şekilde etkilemeye çalıştı. Bu sırada şüpheli kadının suç ortağı 4 şüpheli, kadının yanına gelerek etkilemeye çalıştığı şahısla tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya döndüğü sırada şahsı gasp eden şüpheliler olay yerinden kaçtı. Gasp edilen şahısların ihbarı üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü ve Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü harekete geçti.

Sokak çalışması başlatan polis, Suriye uyruklu M.İ. (19), M. A. A. (21), A.A.İ. (21), İ.M. (19) adlı erkek şahıslar ile Şüpheli V.N. (20) adlı kadın şahsı yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden M.İ., M. A. A., A.A.İ., İ.M. tutuklanarak cezaevine gönderilirken kadın şüpheli V.N. serbest bırakıldı.