Mersin’de bir oto galericide, kaybolan çöp kovası yüzünden çıkan tartışmada, iş yerinin bekçisi tarafından vurulan baba-oğul yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı Mersin Otogarı yanındaki bir oto galericide meydana geldi. İş yerinin güvenlik kameralarına da yansıyan olayda, iddiaya göre, oto galericinin bekçisi İ.A. ile iş yeri sahibi Yasin Koçak (64) ve oğlu Harun Koçak (48) arasında tartışma çıktı. Kaybolan çöp kovası yüzünden çıktığı ileri sürülen tartışma sırasında üzerinde taşıdığı tabancasını çıkaran bekçi İ.A., baba-oğla kurşun yağdırdı. Olayda, vücutlarının çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlarla ağır yaralanan Yasin Koçak Mersin Devlet Hastanesi’ne, oğlu Harun Koçak ise Toros Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayın şüphelisi İ.A. ise, suç aleti tabanca ile birlikte kayıplara karıştı. Polis, kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlatırken, iş yeri sahipleri ile bekçi arasında daha önceden de alacak verecek meselesi yüzünden tartışma yaşandığı öğrenildi.