Niğde’de bir otomobil hurdalığının ofisinde, bir kişi ölü olarak bulundu.

Edinilen bilgilere göre, Niğde Merkez İlhanlı Mahallesi, şehirlerarası otobüs terminalinin üst tarafında bulunan otomobil hurdalığının ofis bölümünde, 22 yaşındaki Hamit B. isimli gencin cansız bedeni bulundu.

Gece 01.00 sıralarında 112 Acil servis çağrı merkezine gelen ihbarda bir kişinin vurulduğu bildirildi. 112 ekipleri ve polis ekipleri olay yerine geldiğinde Hamit B. (22) isimli gencin cansız bedeni ile karşılaştılar. Olay yerine çağrılan Cumhuriyet Savcısı ve polis ekipleri hurdalık çevresinde ve ofiste inceleme yaptı. Olayı duyan Hamit B.’nin arkadaşları olay yerine geldi. Gelenlerden bir kişiye ait olduğu öğrenilen minibüste yapılan aramada 1 adet tabanca ve mermi bulundu.

Yapılan incelemeler sonucunda Hamit B.’nin vücudunun çeşitli yerlerinde deliklerin tespit edilmesi üzerine, olayın cinayet olup olmadığının aydınlatılabilmesi için gencin cesedi otopsi yapılmak üzere Niğde Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Polisler Hamit B.’nin en son görüştüğü arkadaşlarını ifadelerini almak üzere karakola götürürken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.