Çorum’da bir otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı.

Kaza, Yaydiğin kavşağında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, merkeze bağlı Tarhankozlusu köyünde yaşayan Yaşar Güler (68) rahatsızlandı. Rahatsızlanan babasını hastaneye götüren Bekir Güler yönetimindeki otomobil Yaydiğin Kavşağında Kenan İbiği yönetimindeki kamyonetle çarpıştı.

Kazada otomobilde bulunan Yaşar Güler hayatını kaybederken, sürücüler Bekir Güler ve Kenan İbiği ile otomobilde bulunan Satı Güler ile Satılmış Güler ve kamyonette bulunan Birgül İbiği yaralandı.

Yaralılar olay yerine çağrılan ambulansla Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerinde hayatını kaybeden Yaşar Güler’in cenazesi Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından morga kaldırıldı.

Oğlu tarafından hastaneye götürülürken hayatını kaybeden Yaşar Güler’in kazadan önce mi yoksa kaza sırasında mı hayatını kaybettiğinin yapılacak otopsinin ardından belli olacağı öğrenildi.

Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.