Bilecik’te, yolun karşısına geçmek isterken otomobili fark etmesi sonucu hızlı hareket edince yere düşen ve yaralanan yaşlı kadının başından ayrılmayan, pansuman yapan sürücü, örnek bir davranış sergiledi.

Sürücüsü Anıl Toktaş (23), kullandığı 26 HN 707 plakalı otomobil ile üniversiteye giderken, Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi önüne geldiğinde, yolun karşısına geçmek isteyen Bediye Yaramaz’ı fark etti. Yaşlı teyzeye çarpmamak için fren yapan otomobili fark eden 72 yaşındaki Bediye Yaramaz, yolun karşısına geçmek için koşmaya başladı. Bu koşma esnasında orta refüjde ayağı takılan kadın, yere düştü. Düşmenin etkisi ile burnu kanayan yaşlı kadını otomobiline alarak pansuman yaptıran otomobil şoförü Anıl Toktaş, 112 Acil Servis ambulansı gelinceye kadar başından ayrılmadı. Yaralı Bediye Yaramaz, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından sonra Bilecik Devlet Hastanesine kaldırdılar.

Yaralının durumu iyi olduğu belirtilirken, otomobil sürücüsünün yaptığı örnek davranış çevredeki vatandaşların takdirini topladı.