Adana’da bir kişinin, borcunu ödemek için bankadan çektiği paranın 115 bin 700 lirası, aracın camını kıran hırsızlar tarafından çalındı.

Edinilen bilgiye göre, olay, Seyhan ilçesine bağlı Onur Mahallesi D-400 karayolu üzerinde meydana geldi. İşadamı Arif Örnek, iki arkadaşıyla birlikte bir bankadan 160 bin 700 lira çekip diğer bankalara borçlarını yatırmaya gitti. Örnek, D-400 karayolu üzerinde durup bir bankaya 45 bin lira yatırmak için arkadaşıyla otomobilden indi. Diğer arkadaşını ise 115 bin 700 lira para bulunan otomobilde bıraktı.

Arkadaşı ise simit almak için otomobilden ayrıldı. Bu arada, aracın camı kırılarak koltuğun altında bulunan 115 bin 700 lira para çalındı.

Arif Örnek’in arkadaşı otomobilin yanına geldiğinde camın kırık paranın yerinde olmadığını görünce hemen arkadaşına haber verdi. Olay yerine gelen Arif Örnek polisi aradı.

Polis, hırsızlık olayını gerçekleştirenlerin içinde bulunduğu ileri sürülen otomobili Hürriyet Polis Merkezi önünde durdurup 4 kişiyi gözaltına aldı.

Örnek ise borcunu ödemek için çektiği para çalındığı için kara kara düşünmeye başladı. Polis şimdi gözaltına alınan 4 kişinin hırsızlık olayını gerçekleştirip gerçekleştirmediğini araştırıyor.