Zonguldak’ta, balık satmak isteyen seyyar satıcı, zabıtanın ikazlarına rağmen yerinden ayrılmadı. Olay yerine polisin çağrılmasıyla cinnet getiren balıkçı zabıta memurlarına saldırdı.

Zonguldak’ta seyyar olarak balıkçılık yapan bir genç, Doktorlar Sokağı’nda 5 TL’ye balık satmaya başladı. Seyyar satıcı, vatandaşların yoğun ilgisini görünce balık satışına devam etti. Bu sırada Zonguldak Belediyesi zabıta ekipleri balık satılan yere gelerek seyyar satıcı genci uyardı.

Satışların iyi gitmesi üzerine zabıtadan müddet isteyen genç, “Bitirdik. Gidiyoruz” dedi ancak balık satmaya devam etti. Bunun üzerine alana polis çağrıldı. Bölgeye gelen yunus ekiplerini gören seyyar satıcı, aracına binerek alandan uzaklaşmak istedi. Aracıyla geri manevra yapan genç, vatandaşlara da üst sokakta balık satacağını söyledi. Bu sırada polis ekipleri de seyyar satıcı gençle görüşmek istedi.

Bir anlık cinnet geçiren genç, önce polislerle tartıştı ardından aracının kasasına çıktı. Burada içi balık dolu köpük kasayı eline alan genç, kasayı yola doğru savurmak istedi. Balıkların bir bölümü yan taraftan geçen araçların üzerine geldi. Genç, aracın kasasının üzerinden ön bölüme geçerek zabıtaların üzerine doğru koştu. Zabıta memurlarına hakaret yağdırarak saldıran genç, polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

Polisin müdahalesiyle uzaklaştırılan genç “Ekmeğimi kazanıyorum” diye bağırdı. Zabıtalar ise şikayetçi olacaklarını söyledi. Genç ve zabıta memurları polis merkezinin yolunu tuttu. Olayın sona ermesi üzerine gencin yanındakiler önce yere saçılan balıkları topladı ardından da balık satışından elde edilen parayı saymaya devam etti.