Antalya’nın Manavgat ilçesinde, geçen pazar günü denize giren ve dev dalgalar arasında kaybolan 31 yaşındaki Alman turistin cesedi Aktaş mevkisinde kayalık bölgede 3 metre derinlikte bulundu. Zodyak ile denizden çıkarılan Axel Renner’in cesedi otopsi yapılmak üzere Manavgat Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken Almanya’dan gelen ailesi ve kız arkadaşı teşhis için hastaneye getirildi.

Geçen pazar günü tatilini geçirmekte olduğu Gündoğdu sahilinde konakladığı otelin sahilinde kız arkadaşıyla birlikte denize giren ve dev dalgalar arasında kaybolan 31 yaşındaki Alman turist Axel Renner’i arama çalışmaları dört gündür devam ediyordu.

Sahil Güvenlik Komutanlığı, İl Jandarma Komutanlığı ve Jandarma Özel Asayiş Komutanlığı (JAK) dalgıç ekibi sabah saat 06.00 sıralarında Kısalar Mahallesi Aktaş mevkisindeki kayalık bölgede arama çalışmasına yeniden başladı. Axel Renner’in cesedi kaybolduğu yerin bir kilometre batısında sahilden 100 metre açıkta 3 metre derinlikte kayaların arasında bulundu.

Dalgıçlar tarafından botla denizden sahile çıkarılan Axel Renner’in cesedi, 112 acil ekibinin kontrolünün ardından cenaze aracına konularak Manavgat Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Oğullarının kaybolduğu haberini aldıktan sonra Manavgat’a gelen ve arama çalışmalarını otelden takip eden Axel Renner’in anne, baba ve kız kardeşi ile kız arkadaşı, Manavgat Devlet Hastanesi’ne gelerek teşhis yaptı.

Axel Renner’in cesedi otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.