Beyoğlu’nda 2 gün üst üste aynı dükkanı soymaya çalışan acemi hırsızın başına gelmeyen kalmadı. İlk hırsızlık girişiminde eli dükkanın demir çubuklarına saplanan hırsız, içeriye girdikten sonra alarmın çalması üzerine kaçtı, ikinci girişinde ise baltalı işyeri sahibi ve polis ekipleri tarafından suçüstü yakalandı.

Hırsızlık olayı, geçtiğimiz günlerde Beyoğlu’nda gece saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, cadde üzerindeki bir dükkanı gözüne kestiren acemi hırsız, dükkanın kapalı olmasını fırsat bilerek hırsızlık girişiminde bulundu. Dükkanın giriş kısmındaki korkuluklardan tırmanan şahıs, içeriye girmeye çalıştığı sırada ilk talihsizliğini yaşadı. Bir yandan demir korkuluklara tutunan, diğer yandan da dükkanın borusuna tutunarak inmeye çalışan şahıs, borunun çıkmasıyla dengesini kaybederek yere düştü. Yere düşen şahsın diğer eliyle tuttuğu korkuluk ise eline saplandı. Eli kanlar içinde kalan şahıs, elini korkuluktan çıkarttıktan sonra bir süre oturarak elinin acısının geçmesini bekledi. Daha sonra tekrar korkuluklara tırmanan şahıs, bu denemesinde de başarılı olamadı. Dükkanın camını kırarak içeriye giren şahıs, içerideki masaları karıştırdıktan sonra kasanın bulunduğu bölüme girdi. Burada etrafı kurcalayan şahıs, alarmın çalması sonucu ikinci talihsizliğini yaşadı. Şahıs, alarmın çaldığını fark ederek büyük bir soğukkanlılıkla bir süre daha dükkanın içerisinde gezindikten sonra kaçtı.

BALTA, SOPA VE DEMİR ÇUBUKLARLA GELDİLER

Zanlı, başka bir gün hırsızlık amacıyla tekrar aynı dükkana girdi. Dükkanda bir süre gezinen hırsız, masaları karıştırdıktan sonra yine kasanın olduğu bölüme girdi. Burada etrafı karıştıran hırsız, bir süre gezinmeye devam etti. Dükkan içerisinde hırsızın olduğunu öğrenen işyeri sahibi, yanındaki 4 kişiyle birlikte balta, sopa ve demir çubuklarla dükkana geldi. Dükkanda hırsızı yakalayan iş yeri sahibi, durumu telefonla polise bildirdi. Bir süre sonra dükkana gelen polis ekipleri, hırsızı kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı. Tüm bu yaşananlar ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.