5 yaşındaki Yağmur isimli küçük kızı boşandığı eşi tarafından kaçırılan Gülşen Gümüş, yetkililerden yardım istedi. 1 yıldır kızından haber alamadığını söyleyen anne Gülşen Gümüş, evlendikten sonra eşinin 36 ayrı suçtan sabıkası olduğunu öğrendiğini ve kandırıldığını iddia etti. Minik kızın son kez babası tarafından götürülmesi ise dayısı tarafından böyle görüntülendi.

ODTÜ MEZUNUYUM DEDİ SABIKALI ÇIKTI

İstanbul’da bir okulda öğretmenlik yapan Gülşen Gümüş, üniversitede öğrence olduğu dönemde N.Ö. ile tanıştı. Bir süre sonra evlenen çiftin Yağmur isimli küçük kızları dünyaya geldi. Ancak çiftin evliliği kısa bir süre sonra farklı bir boyut kazandı. Evlenirken eşine ODTÜ mezunu olduğunu söyleyen N.Ö. eve gelmemeye başladı. Yaşanan bu olay üzerine bir araştırma yapan Gülşen Gümüş, eşinin sabıkalı olduğunu ve 36 suçtan arandığı öğrendi. Ayrıca eşinin başka bir bayanla ilişkini öğrenen Gülşen Gümüş tam bir şok yaşadı. Şiddetli tartışmalar yaşayan çift, bir süre sonra ayrıldı. Mahkeme kararı ile kızını gören baba N.Ö. son seferde dışarı çıkardığı Yağmur’u bir daha geri getirmedi.

Eşinin kedisine ODTÜ mezunu olduğunu anlatan acılı anne Gülşen Gümüş, “Evlendikten sonra zaten pek bir şey fark etmemiştim. Son dönemlerde eve hiç uğramadı zaten. O eve uğramadığı dönemlerde eski eşim hakkında biraz araştırma yaptım. O araştırmalar sırasında eşimin anlattığı bir çok şeyin yalan olduğu ortaya çıktı. Bana ODTÜ mezunu olduğunu söylemişti. Aslında değilmiş. Liseden sonra evden kaçmış. Antalya’ya yerleşmiş. Hapis yatmış. 36 ayrı suçtan dolayı hapis yatmış. Ailesi ile birlikte benden bunları gizlemişler” dedi.

Boşanmanın ardından kızın velayetinin kendisine verildiğini söyleyen Gümüş, "Mahkeme kızımın velayeti bana verdi. Mahkemenin verdiği karar gereği gelip kızını götürüyordu. Ama son olarak 10 Ocak 2014 tarihinde kızımı götürdü ve bir daha geri getirmedi. O günden beri hiçbir haber alamadım. Bana bir tek maille mesaj attı ve onda da tehdit etti. Bunun üzerine suç duyurusunda bulundum. Şu bir yıl da tek yakalama emri çıktı. Ama ondan da bir sonuç çıkmadı” şeklinde konuştu.

Eski kocasının özellikle üniversite öğrencisi kızları kandırdığını ve çok sayıda kişiyi dolandırdığını iddia eden Gülşen Gümüş, sadece kendisinin bu şekilde mağdur olmuş 3 kız çocuğunu bildiğini söyledi. Kızının bulunması için yetkililerden de yardım isteyen Gülşen Gümüş, eski kocasının ve kızının yerini bilenlerin polise ihbarda bulunmasını istedi.

KÜÇÜK YAĞMUR BABASI TARAFINDAN SON KEZ GÖTÜRÜLÜRKEN GÖRÜNTÜLENDİ

Küçük Yağmur, babası tarafından 10 Ocak günü son kez götürülürken, dayısı tarafından görüntülendi. Baba N.Ö., çocuğu götürürken balkondan çekim yapan dayıyı tehdit etti. Ve çocuğu bir daha göremeyeceklerini söyledi.

YAĞMURUN SON GÖRÜNTÜLERİNİ BABA GÖNDERDİ

Küçük Yağmur, kaçırıldıktan 3 ay sonra 23 Nisan 2014 yılında ise babası tarafından görüntülendi. Baba N.Ö.’nün kaydederek anne Gülşen Gümüş’e gönderdiği görüntülerde Yağmur, okula gittiğini anlatıyor. Anne Gülşen Gümüş ise kızının son görüntüleri ve eski fotoğraflarla avunuyor.

İHA muhabirinin görüştüğü N.Ö.’nün kardeşi ise ağabeyini 2 yıldır görmediğini ve babasının cenazesine bile gelmediğini belirtti.