Gaziantep’te atıl vaziyetteki bir bulgur fabrikasına hırsızlık amacıyla girdiği ileri sürülen bir kişi, fabrikanın trafo binasında elektrik akımına kapılarak öldü. Şahsın cesedi, sabah makineleri sökmek için fabrikaya gelen işçiler tarafından bulundu

İddiaya göre, Şahinbey ilçesi Dumlupınar Mahallesi Özdemirbey Caddesi üzerinde bulunan atıl vaziyetteki bulgur fabrikasının 4. katındaki trafo binasına kimliği belirlenemeyen bir hırsız girdi. Trafoları sökmeye çalışan ve henüz kimliği belirlenemeyen şahıs, elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti.

Cesedi fabrika işçileri buldu

Sabah saatlerinde fabrikanın makinelerini sökmek için gelen fabrika sahibi ve işçileri, 4 kata çıktığında trafoların bulunduğu bölümün kapısının açık olduğunu fark etti. İçeriye giren işçilerden biri yanmış vaziyette bir erkek cesedi görerek, önce fabrika yetkililerine ardından polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri tarafından şahsın elektrik akımına kapılarak öldüğü belirlendi. Şahsın cenazesi otopsi yapılmak üzere Gaziantep Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Olay yerinde inceleme yapan ekipler, elektrik akımına kapılarak ölen şahsa ait olduğu ve hırsızlıkta kullanılmak istendiği düşünülen takım ve malzemeler ile birlikte bir miktar uyuşturucu madde bulduğu öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürerken polis, ölü bulunan şahsın kimliğini belirlemeye çalışıyor