Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde motosiklet kazasında ağır yaralanan kazazedeye müdahale için gelen 112 sağlık görevlisi, müdahale yerine yerde yatarak inleyen yaralının videosunu çekti.

Edinilen bilgiye göre, Kurtuluş Mahallesi, Hasandede Caddesi’nde seyir halinde olan 80 KZ 468 plakalı motosiklet sürücüsü dengesini kaybederek asfalt zemine çakılıp ağır yaralandı. Yoldan geçenlerin ihbarı üzerine 112 ekipleri olay yerine geldi. Ambulanstan inen bir sağlık görevlisi ise yerde yatan ve bilinci yerinde olmayan ağır yaralı kazazedeye müdahale yerine cebinden cep telefonunu çıkararak kazazedenin videosunu çekmeye başladı. Daha sonra kaza yapan motosikletin de fotoğrafını çeken sağlık görevlisi daha sonra yaralıyı ambulansa aldı. Ambulansın bir süre olay yerinde beklemesinin ardından sağlık görevlisi araçta bulunan şişe su ile ellerini yıkadıktan sonra ambulansla olay yerinden ayrıldı.

Yaralı kazazedenin Kadirli Devlet Hastanesi’nde tedavisi sürüyor.

Bu arada, İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, konuyla ilgili inceleme başlattıklarını, inceleme sonucuna göre soruşturma açabileceklerini kaydetti.