Tabduk Emre Mahallesi 1607.sokak üzerindeki bir markette alışveriş yapan bir zanlı, aldıklarının ücretini ödemek için kasaya yanaştı. Parayı kasiyerin önüne koyan şahıs, bir süre sonra kasiyerin başka müşteriyle ilgilenmesinden fırsat bulup parayı tekrar cebine koydu.

Kasiyer şahsın aldığı malzemelerin ücretini istemesinin ardından şahıs ücreti ödediğini söyledi. Şahıs, daha sonra son aldığı ürünün ücretini ödemediğini söyleyerek bir miktar madeni para vererek marketten çıktı.

Zanlıdan para alıp almadığına dair şüphe eden kasiyer, güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Parayı almadığını anlayan kasiyer, polis ekiplerine durumu bildirerek şüpheliden şikayetçi oldu.

Market çalışanı Fatma Yılmaz, Gazetecilere yaptığı açıklamada, zanlının yabancı uyruklu olduğunu söyledi.

Kahvaltı yaptıkları sırada birbirinden bağımsız iki müşteri geldiğini anlatan Yılmaz, "Bayan müşteri aldığı her şeyin tek tek ücretini soruyordu. Bu sırada yabancı uyruklu şahıs fırsattan istifade ederek parayı cebine koydu. Kasiyer arkadaşımız ücretini verdin mi diye sorduğunda verdiğini söyledi. Aldığı çikolatanın parasını vermiş, çekirdeğin parasını vermemiş. Daha sonra kamera kayıtlarına baktık ve fark ettik." dedi.

Türk milleti olarak birçok insana yardım ettiklerini ifade eden Yılmaz, şunları kaydetti;

"Eğer durumunu söyleseydi değil patronum, ben bile cebimden para çıkarıp para verirdim yani. Yeter ki yardıma ihtiyacı olduğunu söyleseydi keşke. Böyle şeylere hiç gerek yok."