NİĞDE (İHA) – Niğde’nin Ulukışla ilçesinde polisin yaptığı yol kontrollerinde 3 kilo esrar maddesi, 13 bin 840 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, emniyet güçlerince, Niğde-Adana Otoyolu Çeleme Deresi Park alanında yapılan yol uygulamasında, daralı ağırlığı 3 kilo 149 gram esrar maddesi, 13 bin 840 paket kaçak sigara,1 adet markası ve seri numarası kazınmış 9 mm çapında tabanca, 1 adet şarjör, 1 adet 7,65 çaplı tabanca ve bu tabancaya ait 2 adet şarjör ile 23 adet MKE yapımı fişek ele geçirildi.

Konu ile ilgili olarak C.Y,M.A.F. ,Ş.K, F.K., U.Ç., S.F. ve M.E. isimli şahıslar hakkında “uyuşturucu madde bulundurmak, kullanmak ve nakletmek suçundan adli işlem yapıldı. Ayrıca 5607 SKM suçundan M.D.,İ.Ö., İ.K, H.B. ,Ö.Ö. ve 6136 SKM suçundan Ö.S. ve S.A. isimli şahıslar hakkında işlem yapılırken, şahıslar Savcılık talimatına istinaden ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Hakkında yakalama emri bulunan ve aranan 3 şahıs yakalanarak Ulukışla Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi. Emniyet ekipleri otoban üzerinde yaptığı uygulamalar sürekli devam ettiği öğrenildi.