Adana’da şüpheli hareketler sergilediği için kendisine kimlik soran polisi bıçaklayarak kayıplara karışan şüpheli yakalandı.

Olay, Seyhan ilçesi Kocavezir Mahallesi’nde meydana geldi. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Güven Tim ekiplerinde görevli polis memuru Uğur Demirci, Güney Kuşak Bulvarı üzerine kurulan Bit Pazarı’nda görev aldı. Uğur Demirci, şüpheli tavırlar sergileyen Abdülkadir Büyük’e (36) kimlik göstermesini istedi. Büyük, polis memuru Demirci’ye kimlik göstermeyerek bıçak çekti. Yağma, uyuşturucu ticareti yapma, hakaret, hırsızlık ve yaralama gibi birçok suçtan çok sayıda kaydı bulunduğu öğrenilen Abdülkadir Büyük, tartıştığı polis Demirci’yi

sol koltuk altından bıçaklayarak kayıplara karıştı. Yaralanan Uğur Demirci, ambulansla Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri, meslektaşları Demirci’nin verdiği eşkal doğrultusunda bölgede çalışma başlattı. Ekipler, şüpheli Büyük’ü olaydan bir hafta sonra Saydam Caddesi’nde görerek gözaltına alındı. Emniyete getirilen zanlı, sorgusunun ardından adliyeye sevk edilecek.