Bartın’da 3 sağlık personelinin içinde bulunduğu otomobile tali yoldan çıkan kamyonetin çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında bir sağlık personeli hayatını kaybederken, 2 sağlık personeli yaralandı.

Kaza, Bartın-Apdipaşa Karayolu Gökçekıran Köyü girişinde meydana geldi. Bartın’dan Apdipaşa istikametine giden, işinde bir ambulans şoförü ve 2 Acil Tıp Teknisyenin bulunduğu Remzi Akça (46) idaresindeki otomobil Gökçekıran köyü girişinde tali yoldan ana yola çıkan Hümmet Aydın (54) idaresindeki 67 EV 930 plakalı kamyonetle çarpıştı. Kaza sonrası olay yerinde jandarma ve polis ekipleri güvenlik önlemleri aldı. Yaralılar ambulansla Bartın Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazada Bartın’dan Abdipaşa 112 Sağlık İstasyonuna göreve giden sağlık personeli Pınar Keskin (20), hayatını kaybederken, ATT Elif Özlem Çınar (20) ve ambulans şoförü Remzi Akça yaralandı.

Kazada hayatını kaybeden 20 yaşındaki Pınar Keskin’in 2 hafta önce resmi nikâhla evlendiği ve 15 gün sonra düğününün olacağı öğrenildi. Kaza sonrası hastane önüne akın eden sağlık personeli ölen arkadaşları için gözyaşı döktü. Yaralı olan Özlem Çınar’ın ise yoğun bakımda tedavi altına alındığı öğrenildi.