Trabzon’un Maçka ilçesi Yolgören mahallesinde geçtiğimiz Ağustos ayında terör örgütü mensuplarının girdiği evlerini güvenlik güçlerine göstermek isterken Astsubay Başçavuş Ferhat Gedik ile birlikte şehit olan Eren Bülbül’ün saldırıya uğradığı yere Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılmakta olan 3 katlı konutun inşaatına devam ediliyor.

Anne Ayşe Bülbül’ün talebi doğrultusunda altı ‘hayvan besleme yeri’ olacak şekilde projelendiren evin inşaatı olumsuz hava koşullarına rağmen gerçekleştiriliyor. Ustaların cenazeleri nedeniyle sadece 3 gün ara verilen inşaatın yapımı sürdürülüyor. İnşaat çalışmaların yaz aylarına kadar tamamlanarak evin Bülbül ailesine teslim edilmesi planlanıyor.

3 katlı evin beton döküm işlemi tamamlanırken, tuğla örülmesine ve çatı malzemesinin takılmasına kısa sürede başlanılacağı, tuğla örme işleminin bitiminden sonra elektrik tesisatının yapılacağı öğrenildi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Hüseyin Türker, şehit Eren Bülbül’ün annesini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi verdi ve rutin aralıklarla sürekli bilgi vereceğini de ifade etti.