Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdmanyurdu’nun kaptanı Servet Çetin, kaza geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, öğleden sonra Üniversite yolunda lüks cipiyle seyir halindeyken bir kavşaktan dönüş yapmak isteyen Servet Çetin, karşı yönden gelen İlyas Uysal yönetimindeki 33 T 1408 plakalı ticari taksiyle çarpıştı. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu 112’ye ve polise bildirdi. Olay yerine gelen ambulanslar, hafif yaralanan Servet Çetin ile yaralı taksi şoförünü Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırdı. Araçlardan birinin benzinin akmasından dolayı bölgeye itfaiye ekipleri çağrıldı.

Kazayı duyan Mersin İdmanyurdu İdari Menajeri Serkan Damla ile futbolcular Murat Ceylan ve Efe Özarslan olay yerine gelerek bilgi aldı. Hastane önünde açıklamalarda bulunan Genel menajer Kerem Atılmaz, Servet’te herhangi bir sıkıntının olmadığını ifade ederek, "Biraz belki kavşağın büyük olmasından dolayı kaza olmuş. Şu anda ikisini de hastaneye getirdik. Ayrı ayrı servislere alındılar zaten. Ama herhangi bir hayati tehlikesi falan bulunmuyor. Sadece iç kanaması var mı diye gerekli tetkikler yapılıyor. Fakat ikisinin de sağlık durumu iyi" dedi.

Mersin İdmanyurdu İdari Menajeri Serkan Damla ise, "Herhangi bir hayati tehlikesi yok. Normalde hasarlı bir kaza ama kontrol amaçlı getirdik. Diğer tarafta da hayati tehlikeli bir şey yok" şeklinde konuştu.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.