Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde seyir halindeki bir kamyonet alev alev yanarken, olayda 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Keşan-Malkara yolu Yaylagöne Köyü Sapağı yakınlarında meydana geldi. Malkara’dan Keşan yönüne giden Kamil Pulatin (30) idaresindeki 22 RT 219 plakalı kamyonet, kasasındaki mobilyaların bilinmeyen bir nedenden dolayı alev alması sonucu seyir halindeyken yanmaya başladı. Çıkan yangının aracın motor kısmına sıçramasının üzerine ise kamyonet tamamen alev aldı.

Sürücü Pulatin kısa sürede alevlerin sardığı aracı emniyet şeridine çekerek, arkadaşı Onur Özcan’la (20) birlikte kamyonetin kasasında bulunan mobilyaları kurtarmak istedi. Kamil Pulatin ve Onur Özcan, bu sırada yüz ve ellerinden hafif şekilde yaralandı. Yangın, olay yerine sevk edilen Malkara Belediyesi’ne ait itfaiye ekibince söndürüldü.

Pulatin ve Özcan ise çağrılan ambulansta sağlık ekiplerince ayakta tedavi edildi. Yangın sonucu kamyonet kullanılmaz hale geldi. Yaklaşık, yarım saat tek yönlü olarak ulaşıma kapatılan yol, aracın tamamen söndürülmesinin ardından polis tarafından tekrar trafiğe açıldı. Polis ve jandarmanın olayla ilgili başlattığı soruşturma sürüyor.