Aydın’da bir sığınma evinde gece yarısı yangın çıktı. Kundaklama ihtimalinin de değerlendirildiği olayda, dumandan etkilenen hamile bir kadın hastaneye kaldırıldı. Polis, olaydan sonra sığınma evinden ayrıldığı öğrenilen üç kadını aramaya başladı.

Olay, gece saat 23.15 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Aydın’ın Efeler ilçesinde, devlet koruması altına alınan kadınlar ve nöbetçi görevlinin kaldığı sığınma evinden aniden dumanlar yükselmeye başladı. Büyüyen alevleri fark edenlerin ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangına hemen müdahale etti. Alevler kısa sürede söndürülürken, dumandan etkilenen bir kadın da hastaneye kaldırıldı. Hamile olduğu öğrenilen kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Yangının çıktığı binada ise önemli ölçüde hasar oluştu.

Yangının kundaklama sonucu çıktığı iddia edilirken, polis ekipleri olay yerinde detaylı bir inceleme yaptı. Yangından sonra evden ayrıldığı öğrenilen ve koruma altında oldukları için isimleri gizli tutulan 3 kadınsa aranmaya başladı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.