Karaman'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, önce kaldırımdaki ağacı devirdi, sonra takla attı
Kaza, Dün gece saat 03:10 sıralarında Cedit Mahallesi Mut Caddesi üzerinde meydana geldi.

İlker Aykun(31) yönetimindeki 70 EP 276 plakalı otomobil, Leblebiciler Kavşağında sürücünün virajı alamaması sonucu, direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle yolda savruldu. Yolda savrulan araç, kaldırım üzerindeki ağacı devirdikten sonra takla attı. 
Takla atan aracın içindeki sürücü Aykun, araç içerisinde sıkışarak yaralandı. Sesi duyan ve kazayı gören sokak sakinlri 112 ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler yaralıyı aracın içinden çıkarmak için uğraştı. Kapıların sıkışması sonucu yaralıyı çıkaramayan ekipler Karaman Belediyesi itfaiye ekiplerinden yardım istedi. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu yaralı araçtan çıkarıldı.

Yaralanan sürücü Aykun, olay yerinde beklemekte olan Ambulans ile Karaman Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaza yerine gelen olay yeri inceleme ekipleri tarafından  kaza yerinde yapılan incelemenin ardından, kullanılmaz hale gelen araç, çekici ile kaza yerinden kaldırıldı. 

Karaman Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan yaralı Aykun'un sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.