Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde, iki grup arasında yaşanan silahlı çatışmada başına kurşun iisabet eden 16 yaşındaki çocuk, hayatını kaybetti.

Olay, akşam saat 19.45’te Şehitkamil ilçesi Eyüp Sultan Mahallesi Eşref Bitlis Parkı karşısında, 21020 Sokak Alleben 2 Yüzme Havuzu yanında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, daha önce tartışan ve ayrılan iki gruptan biri otomobille geri dönerek, diğer grubun üzerine tabancayla ateş edip olay yerinden uzaklaştı. Diğer grup ise kaçan otomobilin ardından ateş açtı. Silahlardan çıkan mermilerden bazıları iş yerlerine ve evlere isabet etti. Bu sırada evlerinin yakınındaki bakkaldan alışveriş yaptıktan sonra evine gitmeye çalışan Mustafa Yavuz (16), silahlı çatışmanın arasında kaldı. Açılan ateş sonucu başına tek kurşun isabet eden Mustafa Yavuz, olduğu yere yığıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından, ağır yaralı olarak Şehitkamil Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Mustafa Yavuz, tedavi altına alındı.

Hayati tehlikesinin devam etmesi üzerine yoğun bakım ünitesinde kaldırılan Yavuz, sabah saat 08.00’de hayatını kaybetti. Yavuz’un cenazesi, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Öte yandan, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi cinayet masası ve olay yeri inceleme ekipleri, çatışmanın yaşandığı sokakta geniş çaplı araştırma yaptı. Kaçan araç ile fail veya zanlıların bulunması için başlatılan geniş çaplı soruşturma sürdürülüyor.