Pendik’te silahla kuyumcu soyan maskeli 5 kişi polis ekiplerince yakalandı. Kuyumcu soygunu saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Pendik Yakacık Caddesi üzerinde bulunan bir kuyumcu sabah saatlerinde pompalı tüfekli 5 kişi tarafından soyulmuştu. Soygunun ardından çalışma başlatan polis ekipleri, soygunu gerçekleştiren biri kadın 5 kişiyi yakaladı. Gözaltına alınan soygunculardan birinin, kuyumcunun açtığı ateşle yaralı bir şekilde yakalandığı öğrenildi.

Hırsızlık anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde beyaz bir araçla kuyumcu önünde duran araçtan pompalı tüfekli soyguncuların yüzleri maskeli bir şekilde araçtan indikleri görülüyor. Soygunculardan 3’ü hızla kuyumcuya girerken soygunculardan birinin bir el ateş açtığı görülüyor. Kuyumcudaki tezgahları kırarak altınları torbalara dolduran 3 hırsız soygunu gerçekleştirirken iki hırsızın caddeyi trafiğe kapattıkları görülüyor. Çevredeki vatandaşları tehdit ederek bölgeden uzaklaştıran hırsızlar soygundan sonra geldikleri araçla hızla olay yerinden ayrılıyor. Görüntülere soyguncular olay yerinden kaçarken kuyumcunun da silahına davranarak peşlerinden ateş açtığı da yansıyor.