Mersin’in Tarsus ilçesinde adliye önünde kız kaçırma meselesi yüzünden çıkan silahlı kavgada, 2 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.

Alınan bilgiye göre, kız kaçırma olayından dolayı kavgalı olan aileler adliye önünde denk geldi. Kızın babası Sertaç A. (44) ve kardeşi Remzi A. (42) ile kızlarını kaçırdığı iddia edilen aileler arasında tartışma başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine kızı kaçıran taraflar arabalarında bulundurdukları av tüfeği ve silahı alıp karşı tarafa rastgele ateş ettiler. Açılan ateş üzerine adliye içerisine kaçan Sertaç A. ile kardeşi Remzi A. çeşitli yerlerinden yaralandı.

Silahlı karşı taraf ise adliye içerisine girip polise teslim oldu. Yaralı kardeşlerden Sertaç A.’ya, adliyeye gelen 112 Acil ekipleri tarafından ilk müdahale yapıldı.

Kalp mesajı yapılan Sertaç A.’nın kafasında ve yüzünden yara aldığı görüldü. Adliye içerisinden sedye ile çıkarılan Sertaç A. ambulansla hastane kaldırıldı. Durumu ağır olduğu öğrenilen şahsın hayati tehlikesi devam ederken, kardeşi Remzi A. ise ayaklarından yara aldı ve tedavisi devam ediyor.

Olaya karışan ve silahları kullandığı iddia edilen L.T. ve M.R.G. ile birlikte 2 kişi daha gözaltına alındı.