Mersin’in Tarsus ilçesinde, iki petrol istasyonu çalışanını araç içinde öldürdükleri iddiasıyla gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, 30 Ekim 2017 tarihinde petrol istasyonu müdürü Erkan Özçivi (46) ile istasyonun muhasebeci Gökçen Gökçe, 06 FB 7119 plakalı otomobille Mithatpaşa Mahallesi Mavi Bulvar üzerinde seyir halindeyken yanlarına yanaşan motosikletli 2 kişi tarafından durduruldu. Motosikletli 2 kişi, araç içinde bulunan Erkan Özçivi ve Gökçen Gökçe’yi av tüfeğiyle öldürüp, kayıplara karıştı.

Yaklaşık 4 aydır titiz bir çalışma yapan Tarsus Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, olayın failleri oldukları iddia edilen 3 şüpheliyi yakaladı. Gözaltına alınan zanlılar T.A., A.D. ile C.A. sorgulanmak üzere Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Yapılan sorgulamada T.A.’nın, bankaya para götürüldüğü zamanı arkadaşları A.D. ile C.A.’ya ilettiği, şüphelilerin de bunun üzerine motosikletle aracı takip ettiği belirlendi. Mavi Bulvar’da aracı durduran zanlıların av tüfeğiyle ateş ettiği ancak daha sonra panik yapınca otomobildeki parayı almadan kaçtıkları tespit edildi. T.A.’nın evinde yapılan aramada ise 9 mm çapında bir tabanca, 3 adet şarjör ve 14 adet mermi ele geçirildi.

Gözaltına alınan zanlılar, bugün çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.