İzmir’in Balçova ilçesinde, sokak ortasında Filiz T.’yi bıçakladıktan sonra kendini bıçaklayan Kadir K.’nin tedavileri devam ederken, iddiaya göre, sevgili olan ikiliden Filiz T.’nin evli olan Kadir K.’ye "Boşan benimle evlen" dediği, ancak talebinden vazgeçince Kadir K.’nin dehşet saçtığı belirtildi.

İddiaya göre olay, dün saat 12.00 sıralarında, Eğitim Mahallesi Rakım Elkutlu Sokak üzerinde meydana geldi. Bir süper markette kasiyer olan Filiz T. (36) işe giderken, önünü Kadir K. (41) kesti. Görgü tanıklarının ifadesine göre Kadir K., Filiz T.’yi zorla götürmek isterken ikili arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi ile Kadir K., önce kadını darp edip sonra da yanında getirdiği bıçakla Filiz T.’yi bıçakladı. Talihsiz kadın çığlıklar içerisinde saldırganın elinden kaçıp sokak üzerindeki emlak ofisine sığındı. Arkasından gelen Kadir K. emlak ofisinin içerisinde Filiz T.’yi göğsü ve sırtından bıçakladı. Sonra saldırgan aynı bıçakla kalbinden kendini bıçakladı. Olay karşısında şoke olan emlak ofisi çalışanları durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, iki yaralıyı Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırdı. Öte yandan, Filiz T.’nin iki yıl önce boşandığı ve 3 yaşında bir kız çocuğu olduğu öğrenildi.

TERK EDİLDİ DEHŞET SAÇTI

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, dehşetin nedenini açığa çıkardı. İki yıl önce eşinden boşanan bir çocuk annesi Filiz T.’nin Karşıyaka ilçesinde bir pastanede çalışmaya başladığı ve pastanede çalışan mesai arkadaşı Kadir K. ile sevgili olduğu ileri sürüldü. İkilinin ilişkisi ortaya çıkıca Filiz T. ile Kadir K.’nin işten çıkarıldığı, daha sonra Filiz T.’nin Balçova’da bir süper markette kasiyer olarak çalıştığı öğrenildi. İddiaya göre, Filiz T.’nin sevgilisi Kadir K.’ye, "Boşan benimle evlen" dediği, ancak bir süre sonra talebinden vazgeçtiği anlaşıldı. Kadir K.’nin ise eşinden boşanmak için işlemlere başladığı Filiz T. tarafından terk edilince sokak ortasında bıçakla dehşet saçtığı ileri sürüldü. Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’nde tedavileri devam eden Filiz T. ve Kadir K.’nin hayati tehlikeyi atlattığı öğrenilirken, Kadir K.’nin taburcu olduktan sonra adliyeye sevk edileceği bildirildi.