18 Ağustos Günü saat 23.00 civarında Hamidiye Mahallesi Yeni Sanayi Sitesi 737.Sokakta otokaporta dükkanının bodrumunda çıkan yangın korkuttu.

Saat 23.00 sıralarında Güngör Otokaporta'nın sahibi Hasan Güngör ve arkadaşı Osman Can, dükkanından seyyar kablo almak için gittiği sırada dükkanın içersinde yoğun dumanın olduğunu görür görmez yetkililere haber verdiği öğrenildi. Dumanların komşu dükkandan geldiğini gören Güngör dükkan sahibini de arayarak komşuluk görevini yaptı.

Hemen olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri Mustafa Üzüm'ün çalıştırdığı Rönesans Otokaporta dükkanının bodrum katında çıkan yangına müdahale etti. Gündüz iş yeri sahiplerinin merdiven yapmak için kaynak yaptıkları öğrenilerken, yangının da muhtemelen bu çalışmadan dolayı çıktığı iddia edildi. İtfaiye ekiplerinin yoğun duman altında ki gayretleri sonucu çıkan yangın kısa sürede söndürüldü. O sıradaki tüm dükkanların bodrumlarının arasının açık ve birbirine bağlantılı olduğu öğrenilirken, yangının hemen öğrenilmesi büyük bir faciayı da önlenmiş oldu. Yangını bildiren otokaporta ustası Hasan Güngör;''Tesadüf üzeri dükkanımdan seyyar kablosunu almaya gelmiştim. Dumanları görünce yetkilileri ve komşumu arayarak haberdar ettim,''dedi. Çıkan yangında cüzi maddi hasar olması dükkan sahibini de sevindirdi.

Olayla ilgili soruşturmanın açıldığı bildirildi.