Adana’da tırın sıkıştırdığı kadın sürücü otomobiliyle otoyoldaki bariyerlere çarpıp çalılık alana uçtu. Sürücü ve yanındaki kadın kazadan yara almadan kurtuldu, tır sürücüsü ise kaçtı.

Edinilen bilgiye göre, Çukurova ilçesi Huzurevleri Mahallesi’nde meydana gelen olayda, Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’nde bir tekstil fabrikasında çalışan Melek Kara sabahleyin işe gitmek için evden çıkarak otomobiline bindi. Kara arkadaşı Nevrin Yaldız’ı da evinden alarak yola çıktı. Kara, Mavi Bulvar’dan otoyola giriş yaptı. Bir süre otoyolda seyir ettikten sonra plakasını alamadığı bir tır önüne direksiyonu kırınca otoyolda sıkıştı. Kara diğer araçlara çarpmamak için manevra yapınca otoyol kenarındaki beton bariyerlere çarparak çalılık alana uçtu. İki kadın otomobilin içinden çıkıp ambulans çağırdı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri genç kadınları kontrol etti ancak herhangi bir sağlık sorunları olmadığı belirlendi.

Kazanın şokunu yaşayan Kara basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı. Bu arada genç kadını sıkıştıran tır sürücüsünün ise durmadan olay yerinden kaçtığı belirtildi.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.