Karaman Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesine bağlı polis ekipleri asayiş ve önleyici ekip destekli, modifiyeli araçlara yönelik egzoz kontrolü ve genel trafik uygulaması gerçekleştirildi. Yapılan uygulamada çok sayıda araç durdurularak kontrol edildi. 
Karaman Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesine bağlı polis ekipleri, Karaman Belediyesi Önü, Sanayi Kavşağı ve İsmet Paşa Caddesi ile 1. İstasyon Caddesinin kesiştiği noktada modifiyeli araçlara yönelik egzoz kontrolü ve genel trafik uygulaması gerçekleştirdi. Trafik polisleri ve motorize ekiplerin görev yaptığı uygulamada, asayiş ve önleyici ekipleri de destek verdi. Uygulama esnasında geniş güvenlik önlemleri alındı. Modifiyeli araçlar üzerinde uygulama yapan ekipler, egzozlarından yüksek ses çıkan ve abartı egzoz bulunan araçlara, cezai işlem uyguladı. Yakalanan bazı araçlar gerekli yasal kurallara uymadıkları için trafikten men edildi. Uygulamada muayenesi ve sigortası olmayan bazı araçlarında cezai işlem uygulanarak çekici yardımıyla otoparka çekildi.
Karaman Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesine bağlı polis ekiplerinin uygulamasının artarak devam edeceği bildirildi. 
Necati ERMİŞ