Manisa’nın Turgutlu ilçesinde, bir kamyonetin köy yolunda şarampole devrildiği kazada 1 kişi yaralandı. İkinci kazada ise yolda yaya bulunan gruba araç çarptı. Kazada 3’ü çocuk 6 kişi yaralandı.

İlk kaza, Turgutlu Ergenekon Mahallesi’nde meydana geldi. Kanuni Sultan Süleyman Caddesi’nden Osmancık köyüne seyir halinde olan Halil Sarıbey (19) yönetimdeki 45 ZB 8173 plakalı araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı. Kazada araç içerisinde bulunan G.S. (17) isimli şahıs yaralanırken, olay yerine gelen 112 acil servis ekiplerince yaralı genç Turgutlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaşanan olay sonrası soruşturma başlatıldı.

YAYALARA ARAÇ ÇARPTI: 6 YARALI

İkinci kaza ise Turgutlu Yeni Mahalle Son Sokak üzerinde meydana geldi. Son Sokak üzerinde seyir halinde olan Yücel U. (40) yönetimindeki 45 TR 994 plakalı araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolda yaya olarak bulunan bir gruba çarptı. Çarpmanın etkisiyle Gökhan Acar (12), Arzu Acar (21), Alperen Acar (2), Nurettin Acar (2), Nurettin Acar (47) ve Nimet Çabar (47) yaralandı. Olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye sevk edilen yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı ve kazayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı öğrenildi.