Antalya’nın Kemer İlçesinde meydana gelen trafik kazasında yoldan çıkan otomobil 5 takla attı, 2 üniversiteli genç ağır yaralanırken araçtaki tek hava yastığı açılmadı. Yaralılar Antalya Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre D-400 Karayolunda Kumluca istikametinden Antalya’ya gitmekte olan Yusuf Arpacı (22) idaresindeki 07 SZ 620 plakalı otomobil, Çamyuva Mahallesi sınırları içindeki Alacasu virajında yoldan çıktı ve iddiaya göre refüjdeki büyük kaya parçalarının üzerinde 5 takla attı. Akdeniz Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğrencisi Sürücü Yusuf Arpacı ve otomobilde bulunan okul arkadaşı Hatice Gülşah Kartalkaya (21) ağır yaralanırken, yoldan geçmekte olan araçlardaki vatandaşlar gençlere yardım etmeye çalıştı.

Çamyuva Jandarma Karakol Komutanlığı ekibinin çevrede güvenliği sağladığı kaza yerindeki yaralılar, 112 Acil Servis ve Özel Anadolu Hastanesi ambulanslarıyla Antalya’daki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Virajda yoldan çıktıktan sonra taklalar atan otomobilin içindeki eşyalar geniş bir alana yayılırken, araçtaki tek hava yastığının da açılmadığı görüldü. Etrafa saçılan eşyalar askerler tarafından toplandı.