Antalya’nın Manavgat ilçesinde iki gün önce evinden çıkan ve geri dönmeyen 39 yaşındaki bir kişi, yol üzerindeki araçta ölü bulundu. Ölen şahsın uyuşturucu bağımlılığı sebebiyle Norvaç’te tedavi gördüğü öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Manavgat Çolaklı Mahallesi Yavuz Sultan Selim Caddesi üzerinde yol üzerinde içerisinde bir kişinin bulunduğu aracın 2 gündür aynı yerde durduğunun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, araç içerisinde bir kişiyi ölü olarak buldu. Yapılan araştırma sonucunda araç içerisinde ölü olarak bulunan kişinin 30 yaşındaki Mehmet Y. olduğu belirlendi.

Norveç’te yaşadığı belirtilen Mehmet Y.’ın 5 aydan bu yana Gültepe Mahallesi’nde anne ve babasına ait evde eşiyle birlikte kaldığı, geçtiğimiz perşembe günü sabah saatlerde evden çıktığı ve geri dönmediği bildirildi.

Y.’ın içerisinde bulunduğu otomobilin bir lastiğinin havasız olduğu ve aracın sağ tarafında bir yere ya da başka bir araca sürtmesinden dolayı hasar olduğu gözlendi.

Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı gerekli incelemeyi yaptıktan sonra Mehmet Y.’ın ölüm nedeninin belirlenmesi için cesedi Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderdi. Mehmet Y’nin uyuşturucu kullandığı ve Norveçte’de uyuşturucu tedavisi gördüğü öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.