Samsun polisinin Çarşamba ilçesinde sokak satıcılarına yönelik düzenlediği uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 11 kişi sağlık kontrolünden geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, Çarşamba Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile birlikte ilçede faaliyet gösteren sokak satıcısı olarak tabir edilen uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyon düzenledi. 3 ay süren teknik ve fiziki takip sonucu dün sabah çok sayıda adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Yapılan operasyonda ara yakalanmalarla birlikte toplam 1 kilo 137 gram esrar maddesi, 52 adet extacy uyuşturucu hap, 3 adet pompalı tüfek, 22 adet fişek ve 1 gram bonzai ele geçirildi.

Olayla ilgili E.A., Y,U., V.D., S.A., M.T., A.A., N.T., H.Ş., İ.D., A.Ş. ve Ö.Y., gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler bugün sağlık kontrolünden geçirildiler. Olayla ilgi soruşturma devam ediyor.